AFPT

Help Center

Spørsmål og svar

Her vil du finne svar på de mest stilte spørsmålene.

Medlemskap

Nei, vi operer med et abm. per bruker og gir heller alle brukere en god pris.
Abonnementet kan enkelt stoppes ved å logge inn på AFPT+, gå til medlemskap, og klikke på 'Oppdater ditt abonnement'-knappen. Du vil da bli tatt til en side hvor du kan stoppe abonnementet ditt. Du vil fortsatt kunne se kurs og nye utgivelser i gjenværende periode.
Nei, så lenge du tar vare på passordet og koden din, kan ingen andre se dette.
Når du blir med oss, aksepterer du våre vilkår og brukerbetingelser. Disse betingelsene sier at du ikke kan dele medlemskapet ditt med andre.
Selvfølgelig, meld deg på vårt nyhetsbrev, og du vil motta varsler hver gang vi slipper nye kurs og oppdateringer. Du kan finne påmeldingen til nyhetsbrevet nederst på siden her https://www.pluss.afpt.no#nyhetsbrev
Enhver video og kurs kan ses så mange ganger du liker. I tillegg slipper vi nye kurs og videoer hver 14. dag.

Priser og Betaling

Vi kan skreddersy et tilbud for både familier og bedrifter med både kurs og spesiell oppfølging av en personlig trener, trenings- og kostholdsapp.

Kontakt oss på [email protected] for et tilbud som vil forbedre livet ditt og dine kollegaers.
Kurs på plattformen koster tusenvis av kroner for å delta i hver for seg. Du kan melde deg på og se alle gratis de første 7 dagene, etter det koster det 79 kr per måned.

Men du kan ikke kjøpe ett kurs om gangen.

Teknisk

Sjekk først om volumet er på enheten du ser på. Det er også en annen volumkontroll som du kan se når du peker med pilen ned på tidslinjen på videobildet. Denne volumkontrollen ligger nederst på bildet til høyre mellom tidslinjen og tannhjulet.
Mest sannsynlig er det internett-tilgangen din. Vennligst sjekk dette og sørg for at den er god og stabil.

Om AFPT+

AFPT har satt sammen et team som dekker et bredt nedslagsfelt og med kompetanse inne forskning. Vi har plukket ut fagpersoner som innehar kompetanse innen styrketrening, utholdenhetstrening, muskel- og skjelettlidelser, ernæring, fysiologi, biomekanikk, vitenskapsteori og kvinnehelse for å gi deg det som er mest nyttig for deg i din hverdag. Fagpersonene har erfaring fra både forskning og trening av alt fra vanlige mennesker til landslagsutøvere i ulike sporter og vil bidra til å øke din forståelse og kunnskap for å sikre din suksess. Les mer om oss her

Annet

Selvfølgelig, meld deg på vårt nyhetsbrev, og du vil motta varsler hver gang vi slipper nye kurs og oppdateringer. Du kan finne påmeldingen til nyhetsbrevet her her

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med oppdateringer, gode tilbud, fagartikler, tips og annen informasjon om vårt innhold og våre studier.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.