Benjamin M Christensen

Benjamin er fagansvarlig i AFPT og har jobbet som PT siden 2009 og som foreleser siden 2011. 

Om Benjamin:

Benjamin er fagansvarlig i AFPT og har et overordnet ansvar for det faglige innholdet på utdanningene til AFPT, samt faglig oppfølging av studenter.  Han er en naprapat og personlig trener med lang erfaring som personlig trener og foreleser. Han har jobbet i AFPT siden 2012 og forelest i de fleste praktiske og teoretiske emnene på PT-utdanningen. Benjamin har kursansvaret for Rehab trainer emnet og har holdt denne utdanningen siden 2014. Han praktiserer fortsatt som personlig trener og naprapat på Ambassaden trening på Solli plass i Oslo. Her jobber han med trening og rehabilitering i alt fra eliteutøvere til pensjonister.

Benjamin har skrevet tre bestselgende bøker om styrketrening sammen med Martin Norum. Benjamin har en bakgrunn fra styrketrening, med deltagelse i konkurranser i styrkeløft og crossfit. I senere år har han hatt fokus på triatlon og har en bronsjemedalje i NM i klassen Menn Elite i langdistansetriatlon i 2023, en 6. plasss i Norseman 2023. 

Utdanning:

  • Naprapat - Naprapathøyskolen i Stockholm 2010-2014
  • Bachelor i trening, helse og prestasjon - Norges idrettshøgskole 2018-2021
  • Personlig trener - AFPT 2009

Sosiale medier

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med oppdateringer, gode tilbud, fagartikler, tips og annen informasjon om vårt innhold og våre studier.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.