Markus Haugen

Markus har omfattende erfaring innen forskning og undervisning, samt fem års erfaring som fulltids Online Coach.

Om Markus:

Markus er foreleser ved AFPT, i tillegg til å være Online Coach på fulltid og eier av bedrifter som tilbyr mediatjenester. Han begynte sin karriere som Personlig Trener og Online Coach i 2019 før han gikk over til å fokusere utelukkende på online coaching i 2021. Han startet sin første jobb innen treningsbransjen i 2013. Markus har stor interesse for faglige temaer, og før han begynte å undervise ved AFPT, jobbet han ved Nord Universitet der han underviste i treningslære, fysiologi, statistikk og metode. Han var også veileder for bacheloroppgaver og deltok i forskning med både nasjonale og internasjonale forskere.

Videre er trening for muskelvekst et av Markus' hovedinteresseområder. Han har coachet både kroppsbyggere og styrkeløftere til pallplasseringer på nasjonalt nivå, i tillegg til å ha veiledet flere hundre mosjonister. Selv har han spilt fotball i 13 år på et moderat nivå.

Utdanning:

- Bachelor i idrettsvitenskap, 2017 – 2020, Nord Universitet, Levanger

- Mastergrad i idrettsvitenskap, 2020 – 2022, Nord Universitet, Levanger

- Personlig Trener, 2019 – AFPT

- Kostholdsveileder, 2019 – AFPT

- Biomekanikk & avansert øvelsesanalyse, 2019 – AFPT

- Rehab Trainer, 2021 – AFPT

Sosiale medier

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med oppdateringer, gode tilbud, fagartikler, tips og annen informasjon om vårt innhold og våre studier.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.