Rødt kjøtt, inngangsbilletten til kreft?

Rødt kjøtt er svært omdiskutert i forbindelse med helse.

Introduksjon

Kjøtt er en viktig del av menneskets kosthold og en sentral kilde til høyverdig protein og essensielle næringsstoffer. De siste tiårene har det globale kjøttforbruket økt betydelig, spesielt i utviklingsland. Blant de ulike kjøtttypene skiller rødt kjøtt seg ut som et kontroversielt tema i ernærings- og helseforskning. På den ene siden har vi individer som hevder at vi bør begrense inntaket, på den andre siden har vi individer som hevder at vi bør spise så mye rødt kjøtt...

Eksklusivt for AFPT+ medlemmer

For å få tilgang til dette innholdet, inviterer vi deg til å bli en del av AFPT+. Bli med oss i dag og opplev alle fordelene som venter!

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med oppdateringer, gode tilbud, fagartikler, tips og annen informasjon om vårt innhold og våre studier.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.