Intermittent fasting- Er det å spise etter klokka noe for idrettsutøvere?

Periodisk faste har i flere år vært i vinden for både hels- og prestasjonseffekter. Hva sier forskningen for idrettsutøvere?

Nøkkelpunkter

 

  • Intermittent fasting (IF) eller periodisk faste er en økende og populær diett som benyttes av personer som ønsker å redusere kroppsvekt, samt forbedre helse og fysisk form.
  • Basert på forskning på tematikken virker metoden å være effektiv for å begrense kaloriinntak, samt redusere kroppsvekt.
  • Metoden virker også å kunne benyttes av idrettsutøvere som har en ambisjon om å opprettholde fysisk prestasjonsevne i perioder hvor de må forandre kroppssammensetning.
  • Eksklusivt for AFPT+ medlemmer

    For å få tilgang til dette innholdet, inviterer vi deg til å bli en del av AFPT+. Bli med oss i dag og opplev alle fordelene som venter!

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med oppdateringer, gode tilbud, fagartikler, tips og annen informasjon om vårt innhold og våre studier.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.