Sjarmen med tarmen - den manglende puslebiten?

Det er et stort fokus på mageproblemer og det finnes en mengde ulike teorier på hvorfor dette har blitt et økende problem. Hva er så svaret? Les videre.

Nøkkelpunkter

Nyere studier fra de siste årene viser at det faktisk kan være en sammenheng mellom bakteriene du har i tarmene dine (ofte referert til som tarmflora), energibalanse og vektreduksjon. Spesifikt har en observert at enkelte bakterier (definert som «gode») er avgjørende for om personer lykkes med en vektreduksjon gjennom ulike dietter eller kostholdstilpassinger. Studier som har studert tarmflora på mus har relativt entydige resultater som viser at om en fjerner de gode bakteriene fra tarmen, så går de opp i vekt og vise versa. De få gode studien...

Eksklusivt for AFPT+ medlemmer

For å få tilgang til dette innholdet, inviterer vi deg til å bli en del av AFPT+. Bli med oss i dag og opplev alle fordelene som venter!

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med oppdateringer, gode tilbud, fagartikler, tips og annen informasjon om vårt innhold og våre studier.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.